Praktijk

Spiritueel-psychologische begeleiding.

In mijn praktijk kan ik op verschillende gebieden je inzicht vergroten, je meer in je kracht laten staan, je spiegelen, je begeleiden. Afhankelijk van je vraag komen wij samen tot een betekenisvolle volgende stap, zodat je “lichter” weer verder kunt.

Voor wie?
Voor wie aan zichzelf wil werken…

Werkwijze:
Er wordt gewerkt met op maat gemaakte visualisaties en meditaties op het niveau van de ziel. Daarnaast werken we met klank met behulp van stemvorken en ook met de kleurentafel ter ondersteuning van de veranderingsprocessen. Dit zijn verfijnde en krachtige hulpmiddelen.

Je leert je naar binnen te keren, je naar je kern te richten, naar wie jij werkelijk bent. Daar komt ook je innerlijke leiding vandaan en deze leer je beter te verstaan. Je komt in contact met diepere lagen in jezelf. Je krijgt meer inzicht.
Ga het avontuur aan om jezelf beter te leren kennen! Zelfkennis maakt vrij…

Spirituele counseling is kortdurend.
Kom met een open geest en zet je actief in. Wees bereid los te laten wat je niet meer nodig hebt. Door de oefeningen zie je welke volgende stap je kunt nemen op je weg.

Locatie: Hofzichtlaan 9, Den Haag
Prijs: € 50,- voor consult van 60 minuten

Behandeling met de stemvorken

Voor wie?
Voor iedereen.
Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor wij ons niet meer prettig voelen: we zijn gekwetst, verdrietig, te zwaar belast, over het hoofd gezien, afgewezen of abrupt de pas afgesneden en nog meer…Allemaal redenen waardoor ons energetisch veld blokkades oploopt.
Dat gebeurt ons allemaal tijdens ons leven.

Werkwijze:
Een behandeling met stemvorken is een manier om je energetisch weer in balans te brengen. De behandeling maakt statische energie vrij in het veld en in het lichaam. Statische energie is energie die je vaak onbewust hebt vastgezet. Door met de stemvorken in je veld te werken kan de energie weer gaan stromen. Je lichaam wordt gevoed door de verschillende tonen/ frequenties van de stemvorken. Geluidstrillingen gaan immers overal doorheen, zo ook door ons lichaam, dat voor het grootste deel uit water bestaat en water geleidt goed.

Met behulp van klank wordt er een beroep gedaan op het zelfhelende vermogen van het lichaam. Als de energetische blokkades opgeheven zijn kan de energie weer vrijelijk stromen.

Deze behandelingen zijn een energetische onderhoudsbeurt voor het lichaam, het laadt je lichaam en je veld op.
Het is een zuivere manier van (jezelf) helen en begeleiden.

Locatie: Hofzichtlaan 9, Den Haag
Prijs: € 40,- voor behandeling met de stemvorken, duur plm. 1 u

Wil je een afspraak maken voor een consult en/of behandeling met de stemvorken?
Neem dan contact per e-mail op.

Een consult of behandeling met de stemvorken wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed.