Praktijk

Spiritueel-psychologische begeleiding.

Graag begeleid ik je  – als spiritueel psycholoog – met het proces waar je mee bezig bent. Afhankelijk van je vraag komen wij samen tot een betekenisvolle volgende stap, zodat je “lichter” weer verder kunt.

Voor wie?
Voor wie aan zichzelf wil werken…

Werkwijze:
We bekijken je vragen innerlijk en je krijgt praktische handreikingen hoe met je proces om te gaan. Daarnaast kunnen we gebruik maken van allerlei verfijnde en krachtige hulpmiddelen, zoals stemvorken en kleurentafel. Ga het avontuur aan om jezelf beter te leren kennen! Zelfkennis maakt vrij…

Spirituele counseling is kortdurend.
Kom met een open geest en zet je actief in. Wees bereid los te laten wat je niet meer nodig hebt. Door de oefeningen zie je welke volgende stap je kunt nemen op je weg.

Locatie: Hofzichtlaan 9, Den Haag
Prijs: € 60,- voor consult

Behandeling met de stemvorken

Voor wie?
Voor iedereen.
Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor wij ons niet meer prettig voelen: we zijn gekwetst, verdrietig, te zwaar belast, over het hoofd gezien, afgewezen of abrupt de pas afgesneden en nog meer…Allemaal redenen waardoor ons energetisch veld blokkades oploopt.
Dat gebeurt ons allemaal tijdens ons leven.

Werkwijze:
Een behandeling met stemvorken is een manier om je energetisch weer in balans te brengen. De behandeling maakt statische energie vrij in het veld en in het lichaam.

Met behulp van klank wordt er een beroep gedaan op het zelfhelende vermogen van het lichaam. Als de energetische blokkades opgeheven zijn kan de energie weer vrijelijk stromen.

Deze behandelingen zijn een energetische onderhoudsbeurt voor het lichaam.
Het is een zuivere manier van helen en begeleiden.

Locatie: Hofzichtlaan 9, Den Haag
Prijs: € 40,- voor behandeling met de stemvorken.

Wil je een afspraak maken voor een spiritueel psychologisch consult of voor een behandeling met de stemvorken?
Neem dan contact per e-mail op.

Een consult of behandeling met de stemvorken wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed.