Praktijk

Spiritueel-psychologische begeleiding.

In mijn praktijk kan ik je op verschillende gebieden begeleiden, je spiegelen, je inzicht vergroten, je meer in je kracht laten staan. Afhankeijk van je vraag komen wij samen tot een oplossing, zodat je “lichter” weer verder kunt.

Voor wie?
Voor wie problemen heeft in relaties of op het werk of voor wie juist meer uit zichzelf of het leven wil halen is er spiritueel – psychologische begeleiding.

Werkwijze:
Er wordt gewerkt met op maat gemaakte visualisaties en meditaties op het niveau van de ziel. Daarnaast werken we met klank met behulp van stemvorken en ook met de kleurentafel ter ondersteuning van de veranderingsprocessen.

Je leert je naar binnen te keren, je naar je kern te richten, naar wie jij werkelijk bent. Daar komt ook je innerlijke leiding vandaan en die leer je beter te verstaan. Je komt in contact met diepere lagen in jezelf. Je krijgt meer inzicht.
Ga het avontuur aan om jezelf beter te leren kennen! Zelfkennis maakt vrij…

Spirituele counseling is kortdurend.
Kom met een open geest en wees bereid je actief in te zetten. Wees bereid te veranderen hetgeen zijn functie heeft gehad en los te laten wat je niet meer nodig hebt. Je ziet welke de volgende stap is die je kunt nemen op je weg.

Locatie: Hofzichtlaan 9, Den Haag
Prijs: € 50,- voor consult van 60 minuten, € 65,- voor 1,5 uur.

Behandeling met de stemvorken

Voor wie?
Voor iedereen.
Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor wij ons niet meer prettig voelen: we zijn gekwetst, verdrietig, te zwaar belast, over het hoofd gezien of abrupt de pas afgesneden. Allemaal redenen waardoor ons energetisch veld blokkades oploopt.
Dat gebeurt ons allemaal tijdens ons leven.

Werkwijze:
Een behandeling met stemvorken is nu een manier om je energetisch weer in balans te brengen. De behandeling maakt o.a. statische energie vrij in het veld en in het lichaam. Statische energie is energie die je vaak onbewust hebt vastgezet. Door met de stemvorken in je veld te werken kan de energie weer gaan stromen. Je lichaam wordt gevoed door de verschillende tonen/ frequenties van de stemvorken. Geluidstrillingen gaan immers overal doorheen, zo ook door ons lichaam, wat voor het grootste deel uit water bestaat en water geleidt goed.

Met behulp van klank wordt er een beroep gedaan op het zelfhelende vermogen van het lichaam. Als de energetische blokkades opgeheven zijn kan de energie vrijelijk stromen en dat voel je!

Deze behandelingen zijn een energetische onderhoudsbeurt voor het lichaam, het laadt je lichaam en je veld op, zodat het op termijn makkelijker wordt om uitdrukking te geven aan wie jij bent als ziel.
Het is een zuivere manier van “helen” en begeleiden.

Locatie: Hofzichtlaan 9, Den Haag
Prijs: € 40,- voor behandeling met de stemvorken, duur plm. 1 u

Wil je een afspraak maken voor een consult en/of behandeling met de stemvorken?
Neem dan contact per e-mail op.

Een consult of behandeling met de stemvorken wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed.