Workshops

Lezing, 30 augustus 2019 met Peter Goldman

The Cosmic Traveller – On The Threshold of New Dimensions

Mankind as a Planetary Family is entering into Fourth Dimensional consciousness. As students of the Inner School we are directly concerned in anchoring these early steps.

Locatie: Nassau Dillenburgstraat 37, Den Haag
Tijden: 19.30  uur
Kosten: € 25,-

Aanmelding: ingrid.huet@arcoflight.nl

 

Weekend Workshop, 31 augustus en 1 september 2019 met Peter Goldman

Working with the Light and Colour Team

Working with the Light and Colour Team and their light-frequency work into the many aspects of Soul-Purpose. This includes Family of Origin, place of birth, Belief Systems and balance between human nature and Higher Self. We are anchoring the Individual within the World Network. www.lightcoloursound.com

Locatie: Hofzichtlaan 9, Den Haag
Tijden: 10.00 – 17.00 uur
Kosten: € 250,-

Aanmelding: ingrid.huet@arcoflight.nl

 

Donderdag 3 oktober, vrijdag 4 oktober en maandag 7 oktober 2019

geeft Inge Geel privé – consulten Aurachirurgie         .

Tijdens de consulten van Inge krijgen onze cellen nieuwe impulsen aangeboden. Oude energetische verstrikkingen die ons lichaam remmen in zijn ontwikkeling, worden getest middels de kinesiologische spiertest en eventueel opgelost. Afhankelijk van de klachten is een fijnstoffelijke “operatie” ook mogelijk. www.ingeel.ch

Voor een privé consult met Inge is er nog een enkele plaats vrij.

Inge komt uit de klassieke medische wereld. Haar opleiding als fysiotherapeute volgde ze in Nederland. Nu werkt ze al vele jaren in Zwitserland als fysiotherapeute in een ziekenhuis en heeft daarnaast een eigen praktijk, waarin ook alle fijnstoffelijke therapieën beoefend worden.

Locatie: Hofzichtlaan 9, Den Haag
Tijd: duur consult circa 1 uur
Kosten: € 90,-

Aanmelding: ingrid.huet@arcoflight.nl


Dag workshop, 1  november 2019 met Hetty Xanthopoulos – van den Bos,
spiritual teacher en healer

Thema:
De verbinding hemel – aarde in ons is het onderwerp voor de cursusdag. Hoe verenig je het spirituele weten met het aardse handelen. Hoe kan ik jullie helpen het veld van creatie te zien, te voelen, te horen, te ruiken en te weten. Het energetisch veld van bewustzijn moet geleerd worden. Hier is iedereen in zijn kwetsbaarheid zichtbaar. Hier zijn er geen maskers, aannames werkzaam. Alles is transparant. Alles is zichtbaar in kleuren, lijnen, klanken en substantie. Met behulp van de INSPIRATIEVE ENERGIE leer je zuiver waarnemen en interpreteren. Gebruik van het juiste spreken creëert een nieuwe werkelijkheid.
Hier vindt creatie plaats vanuit ons voelen, denken en spreken. Hoe meer zicht je hebt op hetgeen jouw energie blokkeert hoe beter je jezelf kunt helen. Het lichaam is een geweldig instrument dat direct laat voelen waar je uit verbinding bent gegaan in je lichaam. Het lichaam is een stromende energie zolang je er volledig in aanwezig kan zijn. Dan is er alleen maar gezondheid. en liefde voor jezelf en als eerste voor jezelf en dan ook voor anderen.
Hier kunnen wij  de oorspronkelijke energie wekken om volledig afgestemd op de hogere frequenties onze weg te gaan.
Een weg die vanuit het hart naar eenheid en waarheid streeft. De kosmos is vanaf 2012 volledig toegankelijk gemaakt voor iedereen die zijn eigen Goddelijkheid zoekt in liefde en waarheid.
Het ego heeft zijn werk gedaan. We hoeven onszelf niet meer te verdedigen door uit verbinding te gaan.  Het is tijd om voorbij de duale energie in onszelf en in onze omgeving het pad van eenheid en liefde te lopen.
Hier is overgave geboden.  Overgave aan wat de energie of het Goddelijke ons influistert. Overgave aan onze intuitie, overgave aan onze eigen energie, eigen informatie die prima naast de informatie van de ander kan staan.
Het is tijd  hemel en aarde als één en dezelfde  energie te ervaren zodat we bij de allerhoogste informatie de universele bron kunnen komen. In het alledaagse alleen, in het dagelijkse leven met allerlei mensen om ons heen is het mogelijk in de volheid van het leven eenheid en liefde te ervaren en te brengen.
Spiritueel wil zeggen het leven volledig omarmen  en alles met liefde tegemoet te treden. www.merkivah.nl

Locatie: Hofzichtlaan 9, Den Haag
Tijden: 10.00 – 17.00 uur
Kosten: € 130,-

Aanmelding: ingrid.huet@arcoflight.nl


Zaterdag 23 november 2019, Workshop Numerologie met Johannes van Stuijvenberg

De taal van de getallen
Numerologie van je geboortedatum als levenscode voor je incarnatie

De getallen van je geboortedatum bevatten je numerologische levenscode. Ze staan voor de energieën, die je gedurende je hele leven begeleiden. Welke numerologische lichtstraal bestraalt je? Welke numerologische energieën beschrijven je zielenplan, dat jij als geincarneerde mens en als medeschepper van de ziel leeft? Op grond van de energieën van de getallen is het mogelijk, de energetische samenhangen en het verloop van je leven duidelijker te maken.

In deze cursus gaat het om een gefundeerde opbouw van de numerologie voor eigen gebruik. Uit het programma: basisenergieën van de getallen / de afzonderlijke cijfers in de geboortedatum / het numerologische kruis / het numerologische hologram als spiegelbeeld van het zielenplan / het lichtgetal /de energiestroom van het licht / cyclusgetallen.

Met behulp van meditaties en praktische oefeningen leer je daarmee te werken. De oefeningen vinden plaats met 2 – 4 deelnemers, die hun getallen, dus hun energieën, aan elkaar duidelijk maken.

Johannes van Stuijvenberg is milieugeoloog. Hij werd in 1944 in Nederland geboren und leeft sinds 1968 in Zwitserland. Sinds 35 jaar houdt hij zich met spiritualiteit bezig, sinds 30 jaren met numerologie: consulten, lezingen en kursussen in Zwitserland en in Nederland. www.geospirit.net (met programma duits/engels voor numerologische berekingen).

Locatie: Nassau Dillenburgstraat 37, Den Haag
Tijden: 9.30 – 12.30 en 14.00 -17.00 uur
Kosten: € 120,-

Aanmelding: ingrid.huet@aecoflight.nl

IN VERBAND MET HET RESERVEREN VAN DE VLUCHT ZWITSERLAND-NEDERLAND AANMELDING TOT 25 SEPTEMBER 2019.

 

Vrijdag 22 november 2019, Consult Numerologie met Johannes van Stuijvenberg

Berekening en duiding van de getallen van je geboortedatumals levenscode voor deze inkarnatie. Dit op grond van de numerologische frequenties van de energien van het licht, van de ziel en van de mens, van je zielenplan. Met hulp daarvan kun je de energetische sammenhang van de gebeurtenissen in jouw leven beter begrijpen.

Locatie: Hofzichtlaan 9, Den Haag
Duur: ca. 3/4 uur
Kosten: € 80,-

Aanmelding: ingrid.huet@arcoflight.nl

IN VERBAND MET HET RESERVEREN VAN DE VLUCHT ZWITSERLAND-NEDERLAND AANMELDING TOT 25 SEPTEMBER 2019.